And Now…

 banner1od8.jpg

«Μπροστά σε μια οθόνη τηλεόρασης, μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή, συνειδητοποιήσαμε -όχι χωρίς μια έκπληξη- ότι δεν είναι σχήμα λόγου, ότι δεν είναι υπερβολή, ότι πράγματι ένα μπουρδέλο είμαστε, μόνο που το μπουρδέλο μας πήρε φωτιά και εφεξής όποιος θέλει να γαμά θα μυρίζει και τ΄αποκαϊδια.»

Old Boy

«Προσοχή στο τσιτάτο: Η ελλάδα δέχεται επίθεση. Δε θα μας βγεί σε καλό. Τα ένστικτα που ξυπνά είναι φόβος, καχυποψία, ξενοφοβία και πόσα άλλα. Θα γίνουμε τέρατα, τη στιγμή που θα χρειάζεται να γίνουμε πιο ανθρώπινοι.»

Kaltsovrako

«Κάποιοι, κάπου, κάτι σκέφτηκαν και οργάνωσαν ένα σχέδιο το οποίο και εξετέλεσαν εν μέρει ή στο συνολό του. Μπορεί να είναι ξένοι, εχθροί, οι Αμερικάνοι όπως λένε οι εφημερίδες που πιστεύουν πως για όλα φταίνε οι Αμερικάνοι, οι Ρώσσοι, οι Γιαπωνέζοι ή και οι Φιλιππινέζοι αν το προτιμάνε. Το προτιμάμε κι΄εμείς να είναι «ξένοι» παρά να είναι «Ελληνες».
Ετσι ή αλλοιώς, για να μην παίξουμε το παιχνίδι τους, πρέπει να την παρακάμψουμε πάλι την κοινή λογική και να προχωρήσουμε μπροστά, ελπίζοντας πως, αφού είμαστε γεροί και ζωντανοί, θα τα καταφέρουμε να τα ξαναφτιάξουμε όλα όπως ήταν ή και καλύτερα. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, μόνο αυτός, ο μπροστινός. Αμα κοιτάξεις πίσω σου γίνεσαι στήλη άλατος, σαν την γυναίκα του Λώτ.»
Α. Δαβαράκης

Ο 16forever με την αυταπόδεικτη πρώτη σκέψη

 

Ο Ίνδικτος για την ασύμμετρη απειλή.

Η κοινή λογική στο Histologion

ΠΕΤΕΦΡΗΣ

Μισέλ Φάις

Σχολιάστε