Για την Tijuana Lady των Gomez. . .

Πού στο καλό κρύφτηκε αυτή η κυρία? Μας ταλαιπωρεί όλους. Θα συνεχίσω να την ψάχνω. Την κυνηγάω εδώ και κει , αλλά πάντα λαχανιασμένος  βρίσκω μονάχα το άρωμά της στους τοίχους άλλου ενός άδειου δωματίου.

Κοντεύουμε να πάθουμε κατάθλιψη αναλογιζόμενοι τι έχει κυκλοφορήσει στα 00’s. Ή μάλλον τι δεν έχει κυκλοφορήσει. Εν πάσει περιπτώσει , η ερώτηση είναι απλή. Γράφονται τέτοια τραγούδια στις μέρες μας? Αν όχι , γιατί?

Γιατί οι στίχοι δηλώνουν αδυναμία για έναν άνθρωπο. Γιατί η ακουστική κιθάρα χρειάζεται πραγματικά καλές μελωδίες για να στηρίξει από μόνη της ένα κομμάτι. Γιατί αυτό το κομμάτι δε γράφτηκε για τα 00’s.

Όμως οι λόγοι της παρακμής είναι πολύ συγκεκριμένοι. Η μουσική νοσεί για τον απλούστατο λόγο ότι είναι πάντα στην πρώτη γραμμή σε ό,τι συμβαίνει στον κόσμο. Κάτι μου λέει πως θα ασχοληθούμε σε δαύτο το blog αρκετά με το πώς καταφέραμε να μιλάμε μόνο για το παρελθόν. Απλά περιμένουμε τη λήξη της δεκαετίας δίχως καμμία ελπίδα για παράταση , κανένα γκολ της τελευταίας στιγμής να μας γλιτώσει από το διασυρμό. (να και ο ποδοσφαιρικός όρος) Έχουμε ήδη ετοιμάσει μέσα μας τα προσωπικά δελτία τύπου του «πώς» και του «γιατί» και του «ποιος φταίει».

Tijuana lady where did you go?
I’ve been chasin you around old Mexico.

Tell me where’d you hide?

Baby , where’d you hide?

Είμαι σίγουρος ότι ο Μπαντίνης και ο Loan Me A Dime ήδη έχουν αρχίσει να ετοιμάζουν τα μαύρα τους κουστουμάκια για τα δέκα χρονάκια που πέρασαν.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s