Η Ανείπωτη Γλώσσα του Ύπνου

Ο λήθαργος, είναι η κατάσταση που μας θεραπεύει από την επερχόμενη σφαγή που πλακώνει τον θώρακα πιέζοντας μεγατόνους του ουράνιου σώματος ή μία φωλιά όπου κουρνιάζουν προστατευμένες οι ανασφάλειες στη νοερή Ατλαντίδα των ανεξερεύνητων ερώτων; Θελκτικό αντίδοτο «σούταρε μας έξω από ‘δω»

Είμαστε αλλιώς εμείς, προτιμούμε να χάσουμε  τεμαχίζοντας τον εαυτό μας με αντάλλαγμα μία πεπερασμένη συντέλεια που αντικατοπτρίζεται στα έγκατα του πυρήνα της κατακριτέας μας επιλογής. «Γαλήνια πρόβατα στα πόδια του κοιμισμένου βοσκού τους».

Τίποτα δεν είναι παρθένο, κορίτσι, ούτε το περιστέρι της Ειρήνης, η κάθοδος από τον Βορά ως τον Νότο στα τοπωνυμία της χυδαίας αγνότητας. Τίποτα δεν εγκυμονεί κίνδυνο αρκετά ισχυρό για να σαρώσει αυτόν τον στρατό από «μικρά περήφανα στρατιωτάκια σε καφέ, κίτρινες και γκρι αποχρώσεις, σηκώστε μας στους ώμους σας, μεταφέρετε μας μακριά».

Δεν υπάρχει τρόπος να αντισταθείς στην ανάγκη για αποχώρηση, όσο πιο σύντομα γίνεται. Πέφτεις, πέφτεις, πέφτεις, και δεν επαρκεί η εξύψωση ποτέ. Όσο και να καταμετράς τις ποσότητες ανακαλύπτεις πως η αφθονία εξαντλείται με τον ταχύτερο ρυθμό.

Αποκοιμισμένος στο πάτωμα με λογιών υγρά να εισρέουν απ’ το ταβάνι στο στόμα σου, γλοιώδη σαν τις πομπές των αρχαιότερων πλασμάτων, στεμμένων ακατέργαστη Θέωση, κροταλίζοντας ανάμεσα στα ακόρντα των διαστάσεων που αποκρύπτει επιμελώς η φύση. Μία ανελέητη μητριά που σε πετάει στο δρόμο για επαιτεία κι επαναλαμβάνεις υπάκουα την ανεξέλεγκτη διαδικασία, κάθε μέρα σε σύμπτυξη με ανύπαρκτο χρόνο, επιφέρει στον εαυτό σου το κρίμα που σου έριξε κληρονομιά ο ίδιος σου εαυτός πριν προλάβεις να πάρεις γραμμή το ποιόν και την κατάληξη του παραλογισμού.

Τόσο εύφορα τα χώματα στις πεδιάδες αυτής της ασθένειας που γουστάρεις να χειροκροτείς την υποτροπή, γλυκά υποδέχεσαι τη νύφη του καυτού ελέους, που σ’ οδηγεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Μία δίκη που τα εκτελεστικά όργανα, χειρίζονται χέρια τόσο φιλικά κι αγαπημένα, που δεν τολμάς να απορρίψεις την καταγγελία της ποινής. Επ’ αορίστου κατ’ οίκον αποκλεισμός, το δεδικασμένο συμβάν όπου πάντα βγαίνεις ο χαμένος της υπόθεσης, στο βάθος της πρόσκαιρης ψυχικής σου νηνεμίας.

Σε πλησιάζει ήρεμα στην αρχή και σφραγίζοντας σε στη φυγόκεντρο, σε ανάγει σε δυσχερές σαρκίο και νεογέννητη αστρική ύλη. Η τέφρα του αγγέλου που σου πουλάει ο διανομέας των πιο μύχιων υποσχέσεων. Λιποτάκτες της διαύγειας, οι προικισμένοι με τον ατμό κάποιας εναλλακτικής κοσμοαντίληψης, που δυστυχώς, δεν περιγράφεται με λόγια κι ευτυχώς, αποτελεί ένα είδος πολυτέλειας τόσο απεχθές π’ ακόμα και στα ζοφερά καταγώγια του ευυπόληπτου  προτύπου, θεωρείται απαγορευτική ακόμα και η υπόνοια μιας αμυδρής ταύτισης με τους έκπτωτους της αποστείρωσης. Εκείνους που αυτοί οι ίδιοι εξέχοντες σεσημασμένοι αξιολάγνοι και ταξιθέτες τους καταχράστηκαν τα πάντα κι όμως οι εξοστρακισμένοι στιγμή δεν δέχονται  να παραδοθούν στην μεμψιμοιρία, παρά μόνο τα παίζουν όλα μέχρι τα τελευταία τους υπάρχοντα, τα πιο ουσιώδη, τα χτυπάνε στη τσόχα, γοητευμένοι πάντα απ’ το παιχνίδι. Δεν έχει νόημα να σταματήσεις όταν διαπιστώσεις ότι δεν έχεις τίποτα πια να χάσεις. Κι αν κάτι βρεις, κάτι καλά προφυλαγμένο τότε είναι που το παιχνίδι αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Τα τροχισμένα δόντια του στάζουν το απατηλό φίλτρο, μακελεύει κάθε περιορισμό που θα στερούσε την αναμέτρηση.

Η εγκληματική αγριότητα, διαπράττεται κατά του εαυτού σου και είναι δικαιωματικά  δικό σου προνόμιο και καμία έρπουσα και σεμνότυφη υστεροβουλία δεν θα καταφέρει να πολιορκήσει την νηοπομπή της καταστροφικής σου μανίας, που ξεσκίζει την λαδερή θαλάσσια λεωφόρο, βάφοντας με το αίμα σου τους αφρούς της τρικυμιώδους διέλευσης μιας καθησυχαστικής  σκοτούρας, περνώντας κορδόνια στα άκρα σου. Χαρταετός με τα σκουλαρίκια της πόρνης να στραφταλίζουν εκεί ψηλά, πάνω απ’ το ανάσκελο κουφάρι. Σκάστε να κελαηδάτε!

Έχω εγκλωβιστεί, εδώ κι εκατομμύρια χρόνια στην καρδιά μιας πληγωμένης σφαίρας κεχριμπαριού, παρακολουθώντας τις αυτοκρατορίες των κωνοφόρων να παρακμάζουν και τα φοινικόδεντρα να δολοφονούν τους ορίζοντες τινάζοντας καταπέλτες φορτωμένους αρθρόποδα που τρεκλίζουν και λεπιδόπτερα που το ψυχορράγημα τους ακονίζει τις απολήξεις των θεόρατων αιχμών που ορθώνονται ανυπέρβλητα ως κούφια ακόντια, εμπεριέχοντας τον παλμό της ενοχής και την οδυνηρή κατακραυγή της εξουσίας που καραδοκεί σαν μία παχύσαρκη επιρροή ενώπιον των αλυσοδεμένων μου οφθαλμών.

Ο τρόμος της αντίδρασης που καταιγιστικά αφιονίζει την δισυπόστατη αυτή εκεχειρία, όπου το ουρλιαχτό είναι το μόνο σύνολο των εφοδίων που στέκεται στο πλευρό σου, κολασμένε. Θα αλλοτριωθείς κατ’ εξακολούθηση, θα μελανιάσεις και θα συμπυκνωθείς σε μία οπή αναρίθμητου ενεργειακού μεγέθους. Όταν οι αρμονικές κλίμακες ξεκινήσουν να απαγκιστρώνονται διαδοχικά από το στερέωμα δεν θα υπάρξει κατάλληλος παραλληλισμός της απειλής σου ώστε να καταταχθείς στα διάστικτα της παραφροσύνης. Όταν οι βολβοί στραφούν προς τα μέσα με βλέφαρα ορθάνοιχτα, σημαίνει πως πρέπει να διαμελίσεις τον κόσμο της αλήθειας τους, σημαίνει ότι απωλέσθη ο θρήνος των θυμάτων, σημαίνει πως σβήνεις διαγράφοντας την συνωμοτική οχλοβοή του συμβιβασμού και την συγκατάβαση των σιωπών, κατακρεουργώντας στο βωμό της βίαιης εξέλιξης. Θα ενθρονιστείς Φαραώ και Μορφέας στυγερός, όταν συνειδητοποιήσεις αυτόν τον παταγώδη χαμερπή λήθαργο που βιώνεις κάθε φορά που σηκώνεσαι απ το κρεβάτι, τυφλός υπνοβάτης, ημιθανής, στις συντεταγμένες της μοναξιάς που με αποφασιστική ανιδιοτέλεια μας ξεναγούν οι Σουηδοί μέσα σ’ ένα σκάφανδρο βαφτισμένο με τ’ όνομα της Βαβυλώνιας Θεάς του χαώδους με το φρικτό τέλος της οποίας, καταστρώθηκε ο κόσμος σου.

written by: Narco Barx

Advertisements

3 responses to “Η Ανείπωτη Γλώσσα του Ύπνου

  1. @Narco Brax πρώτα οι In the woods… μετά αυτή η υπερδισκάρα…τι σκατά? μήπως είμαι διχασμένη προσωπικότητα και είσαι ο tyler durden μου?

  2. διαβάζω περιστασιακά το blog σου. Όταν έπεσα στο εξώφυλλο κόλλησα. Το album αυτό είναι σταθερά εδώ και χρόνια στην αγαπημένη μου 5αδα ever! Το έχω ακούσει αμέτρητες φορές και ακόμα με συναρπάζει. Διαμάντι από τα λίγα! Χαίρομαι που υπάρχουν κ άλλοι που έχουν «καεί» από αυτό!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s